The Hague Humanity Hub

Een gemeenschap van innovators op het gebied van vrede, gerechtigheid en humanitaire actie

The Hague Humanity Hub, gevestigd in het centrum van Den Haag, opende officieel zijn deuren in januari 2018. Het is een uniek platform, waar vooruitstrevende organisaties en mensen verenigd zijn door hun streven om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor de wereldwijde uitdagingen van vandaag op het gebied van vrede, gerechtigheid, en humanitaire actie. Naast het aanbieden van een professionele werkplek, faciliteert de Humanity Hub innovatie door het aanbieden van de noodzakelijke ingrediënten voor toevallige ontmoetingen, nieuwe allianties, inspirerende samenwerkingsverbanden en de uitwisseling van technologie en kennis.

Tot de eerste leden behoren het OCHA-centrum voor humanitaire gegevens van de Verenigde Naties, HiiL, de Nederlandse coalitie voor humanitaire innovatie, HumanityX, Instituut voor Economie en Vrede, het Mercy Corps en het World Resources Institute. Binnen 8 maanden na opening heeft de Humanity Hub al meer dan 40 lidorganisaties.

Programma

Volgt.

Adres

The Hague Humanity Hub
Fluwelen Burgwal 58
2511 CJ Den Haag
www.humanityhub.net

Veiligheid

De meeste internationale organisaties zijn beveiligd. Daarom is het van belang om de do’s and don’ts hieronder te lezen en op te volgen. Uw toegangsbewijs ontvangt u een week voor de Open Dag per e-mail. Wilt u deze meenemen? De beveiliging van de organisaties kan u vragen om uw toegangsbewijs te tonen. Het kan ook zijn dat de registratie vooraf afdoende is en u het toegangsbewijs de dag zelf niet hoeft te tonen. U dient een geldige legitimatie (paspoort of ID-kaart) mee te nemen. De controles kosten tijd, houd hier alstublieft rekening mee. Wij vragen uw begrip voor de eventuele wachttijd.

 Do’s

  • Neem een legitimatiebewijs mee
  • Neem uw toegangsbewijs mee
  • Neem de tijd voor veiligheidscontroles
  • Luister naar de beveiliging en ander personeel

Don’ts

  • Neem geen grote tassen mee
  • Neem liever geen kinderwagens mee
  • Neem geen elektrische apparatuur mee
  • Foto- en filmopnames bij de organisaties zijn niet altijd toegestaan