The Hague Humanity Hub

De toonaangevende community van innovators die streven naar een vreedzame en rechtvaardige wereld.

The Hague Humanity Hub, gevestigd in het centrum van Den Haag, opende officieel zijn deuren in januari 2018. Het is een uniek platform, waar vooruitstrevende organisaties en mensen verenigd zijn door hun drive om innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor de wereldwijde uitdagingen van vandaag in vrede, gerechtigheid, ontwikkeling, humanitaire actie en verder. Naast het aanbieden van een professionele werkplek, faciliteert de Humanity Hub innovatie door de nodige ingrediënten te bieden voor toevallige ontmoetingen, nieuwe allianties, inspirerende samenwerkingen en de uitwisseling van technologie en kennis.

Onder de eerste leden zijn UN OCHA Center for Humanitarian Data, HiiL, Center for Innovation Leiden University, PACE (Platform for Accelerating the Circular Economy), Mercy Corps en World Resources Institute. Binnen 15 maanden na opening heeft de Humanity Hub al meer dan 85 lidorganisaties.

Ontdek onze community: https://www.humanityhub.net/community/

Programma

Rondleiding 10:30 – 11:00
Rondleiding 12:00 – 12:30

Tijdens de tour leren bezoekers over de Humanity Hub en krijgen ze de kans om met sommige van haar aangesloten organisaties te communiceren om inzicht in hun werk te krijgen. Er zijn twee rondleidingen, beginnend om 10.30 en 12.00 uur, die ongeveer 30 minuten duren. Er is een maximum aantal van 25 personen per tour. Bezoekers worden verzocht zich vooraf online te registreren voor een tour.

Registreer nu!

Adres

The Hague Humanity Hub
Fluwelen Burgwal 58
2511 CJ Den Haag
www.humanityhub.net

Veiligheid

De meeste internationale organisaties zijn beveiligd. Daarom is het van belang om de do’s and don’ts hieronder te lezen en op te volgen. Uw toegangsbewijs ontvangt u een week voor de Open Dag per e-mail. Wilt u deze meenemen? De beveiliging van de organisaties kan u vragen om uw toegangsbewijs te tonen. Het kan ook zijn dat de registratie vooraf afdoende is en u het toegangsbewijs de dag zelf niet hoeft te tonen. U dient een geldige legitimatie (paspoort of ID-kaart) mee te nemen. De controles kosten tijd, houd hier alstublieft rekening mee. Wij vragen uw begrip voor de eventuele wachttijd.

 Do’s

  • Neem een legitimatiebewijs mee
  • Neem uw toegangsbewijs mee
  • Neem de tijd voor veiligheidscontroles
  • Luister naar de beveiliging en ander personeel

Don’ts

  • Neem geen grote tassen mee
  • Neem liever geen kinderwagens mee
  • Neem geen elektrische apparatuur mee
  • Foto- en filmopnames bij de organisaties zijn niet altijd toegestaan